Aanbod

Relatietherapie
Vaak denken mensen dat relatietherapie ingezet wordt wanneer partners dusdanige zorgen ervaren waarvan ze samen vinden er niet meer goed uit te komen. Als dit de situatie is dan is relatietherapie zeker waardevol om samen jullie zorgen te bespreken en inzichtelijk te maken wat er speelt. Maar dit is niet het hele aanbod. Juist wanneer je jouw relatie als fijn ervaart is er niets mooiers dan dit te vieren. Ik gun iedereen relatietherapie. Wat fijn en prettig is wil je graag behouden. Dit betekent investeren in jezelf maar ook in elkaar. Bewust stil staan wat jullie samen hebben, wat van waarde is en dit levensbestendig maken is een mooi cadeau aan jezelf en aan elkaar. Hoe we hieraan werken? Meer informatie vinden jullie onder werkwijze en methodieken.

Individuele therapie
Naast relatietherapie kunnen individuele sessies een mooie aanvulling zijn op het versterken van de relatie samen. Binnen een individuele sessie ligt de focus op persoonlijke thema’s die van invloed zijn op je persoonlijk handelen wat ook tot uiting komt binnen de relatie.
Daarnaast kan individuele therapie ook van toepassing zijn wanneer er geen sprake is van een relatie maar waar wel een wens ligt. Wij kunnen samen onderzoeken welke onderliggende thema’s er spelen die van invloed zijn op het vinden van een partner. Neem gerust contact met mij om te informeren naar de mogelijkheden.

Intensieve therapie
Naast de reguliere vorm van relatietherapie bied ik binnen mijn praktijk ook een intensievere behandeling aan. Doordat de sessies geconcentreerd worden binnen 2 dagen kan deze vorm gezien worden als een boost voor jullie relatie. Deze intensieve therapie wordt gegeven door een therapeuten duo. Het korte tijdsbestek en de inzet van twee therapeuten zorgen voor een snel en effectief resultaat. Deze vorm kan heel goed ingezet worden na ontrouw, falende communicatie waardoor ruzies ontstaan of wanneer een onverwachte situatie leidt tot ontwrichting van de relatie. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wanneer jullie willen weten of deze intensieve therapie voor jullie passend is neem dan contact op met mij. Ik kan jullie adviseren en jullie meer informatie geven betreft tarieven en inhoud.

Groepsaanbod
Naast bovenstaande therapie vormen is het ook mogelijk om binnen Praktijk Relatiewerk de EFT houd me vast training te volgen. De eerstvolgende training start op Donderdag 20 februari 2024. Deze training is geschikt voor stellen waarbij de relatie zorgen niet groot zijn maar die wel bereid zijn het beste uit hun relatie te halen. Voor aanmeldingen of meer informatie over dit trainingsaanbod kunnen jullie contact met mij opnemen via het contactformulier.

Retraite
Deze relatie retraite leent zich voor een prima combinatie  tussen relaxen en een waardevolle investering in elkaar. Binnen een fijne en ontspannen sfeer de verdieping vinden waar jullie relatie om vraagt. Geschikt voor koppels die hun liefde willen vieren en gericht willen kijken naar wat nodig is om deze liefde te behouden of relaties waarin zorgen spelen en gekeken mag worden naar verbeterpunten. Ook hier maak ik gebruik van een zeer ervaren co- therapeut. Samen stemmen wij onze werkwijze af op jullie wensen. Anders dan binnen de intensieve therapie bieden wij een verblijf aan waar jullie samen even afstand kunnen nemen van het dagelijks leven en waarin jullie liefde prioriteit heeft. In de praktijk blijkt dat meerdere aaneengesloten gesprekken een goed resultaat kunnen opleveren omdat jullie niet gestoord worden door alledaagse zaken. Dit betekent dat, naast de sessies, jullie alle ruimte hebben om te ontspannen, na te spreken en nieuwe inzichten te verwerken.
Afstand, een andere omgeving en met twee relatie therapeuten die verdieping kunnen aanbrengen leidt tot een nieuwe en verfrissende blik op de relatie. Een mooier cadeau aan jezelf en elkaar is er niet.
Voor meer informatie betreft data, locatie en prijzen mogen jullie contact met mij opnemen.