Kea Verhulst

Praktijk Relatiewerk | Getrouwd |
Ervaren | Relatietherapeut | EFT |
Oplossingsgericht | Doortastend |
Verbindend | Moeder van drie | ACT

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Kea Verhulst en ik ben eigenaar van “Praktijk Relatiewerk”, praktijk voor relatietherapie.
Soms lopen dingen niet zoals je zou willen. Of je nu net je trein mist of een uur in de wacht staat bij de Belastingdienst….diep zuchten, keertje slikken en weer door. Anders wordt het wanneer het gaat om iets wat je raakt. Wat bij je zijn komt, wat je levensvreugde belemmert, wat onoverkomelijk lijkt. Wat pijn doet. Je relatie die broos wordt, barsten vertoond, vertwijfeling brengt. Je kunt dit niet weg zuchten, maar je wilt het ook niet laten gaan. Je wilt aan het werk, je wilt strijden, je wilt leren of het anders kan, een doorstart maken, terug naar de blijdschap van het samen zijn. Daarom heb je mijn website opgezocht. Je wilt weten wat kan en wat juist niet kan. Daar ben ik voor.

Tijdens de sessies onderzoeken we jullie patronen, hoe communiceren jullie en hoe gaan jullie met elkaar om; waar vinden jullie elkaar en waar dreigen jullie elkaar te verliezen? Met oog voor wat goed is, wat waarde heeft, staan we stil bij jullie krachten als koppel maar ook bij welke obstakels er zijn. Onze achtergrond, levensgebeurtenissen, karaktereigenschappen en levensfase vormen ons handelen. Door hier meer duidelijkheid in te creëren wordt wederzijds begrip en de liefde vergroot.

Door te investeren in elkaar wordt liefde iets wat we voor elkaar over hebben. Mag ik je uitnodigen om mee op onderzoek te gaan en wellicht de relatie te leren kennen die je nu niet hebt. We hebben allen ons eigen verhaal; ik ben geïnteresseerd in dat van jullie.

Ik vertel je eerst wat over mezelf en mijn achtergrond zodat je een beeld kunt vormen of ik de therapeut ben die jou en je partner kan begeleiden om weer in verbinding te komen met elkaar.
Vanuit mijn achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige ben ik  verschillende jaren binnen de GGZ en GHZ werkzaam geweest in gezinnen, met volwassen, kinderen en jongeren. Kijkend vanuit het relatieperspectief, om krachtbronnen te ontrafelen en bestaande gezonde patronen te verstevigen. Om op deze wijze de balans weer te kunnen herstellen. Ook heb ik meerdere jaren ervaring als praktijkondersteuner binnen een huisartsenpraktijk. Dit neem ik mee in mijn huidige praktijk. Naast mijn post hbo Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling heb ik mij gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT), en heb ik een EFT Nederland registratie. Daarnaast ben ik getraind in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) die ik toepas als onderdeel van de therapie.

Ik geloof in een oplossingsgerichte benadering waarin stil staan bij wat van waarde is een belangrijk onderdeel is. Mijn benadering is open,  duidelijk en direct. Met compassie en humor sluit ik aan bij jullie proces zodat jullie weten er niet alleen voor te staan.