IndividueelSamen
Intake
45 min €70
Intake
60 min €95
Vervolg
60 min €95
Vervolg
75 min € 120
Afspraken kunnen eventueel ook online plaatsvindenAfspraken kunnen eventueel ook online plaatsvinden
Telefonisch consult
per 15 minuten € 20
Telefonisch consult
per 15 minuten € 20

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Na afloop van de sessie kun je het bedrag middels een elektronisch betaalverzoek voldoen. Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail of whatsapp doen tot uiterlijk een werkdag van tevoren.

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen een werkdag (24 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

Sinds 2013 wordt relatietherapie niet meer vergoed door de basiszorgverzekering. Deze vorm van therapie valt niet onder de Eerstelijns Psychologische Zorg of de Generalistische Basis ggz. De kosten voor de therapie zijn dus voor eigen rekening. Ook al betaal je de begeleiding dan zelf, je kunt dit zien als een waardevolle investering in jezelf of je relatie. Bovendien heb je het voordeel dat er geen wachtlijsten zijn, dat er geen diagnose wordt gesteld en dat het eigen risico niet wordt aangesproken.